Teambuilding


The communicators - GPS tocht - Painting company - Lucky Night -over

Hieronder vindt u enkele van onze teambuildingconcepten. We kunnen altijd een bestaand concept aanpassen aan uw wensen of zelfs een nieuw concept uitschrijven voor u. Onze concepten zijn bedoeld voor bedrijven en richting zich minder op particulieren.

Voor meer informatie aangaande de concepten, proeven en voor een prijsofferte kan u ons altijd vrijblijvend contacteren. U vindt de gegevens op de contactpagina.

 

 The communicators >

Samenwerken en een goede communicatie is nodig voor het welslagen van deze missie. Leer elkaar pas echt kennen tijdens deze proeven.

Ontrafel het mysterie van de kluis, breng de geheime boodschap over op een speciale manier, denk eens anders dan de klassieke manier om uw doel te bereiken, …..

Alles in een ontspannen sfeer, met een hoog fungehalte!

Een ideale teambuilding voor bedrijven die net dat ietsje meer verlangen van deze dag.

Deze teambuilding is te boeken voor groepen vanaf 25 personen!

Ook kan het op nagenoeg elke locatie gespeeld worden, zonder af te doen aan de spelintensiteit.

GPS tocht >

In elke stad kunnen we een GPS tocht voor u uitzetten aangepast aan uw noden en budget. Dit kan gaan van een simpele tocht doorheen de verschillende bezienswaardigheden, een culinaire ontdekkingsreis, een schattenjacht tot een heus city game met proeven, mysteries of zelfs een interactief moordspel.

Reeds vele steden hebben we al gedaan, maar we passen ons graag aan naar uw wens! Een teambuilding voor kleine groepen vanaf 20 personen, maar we beschikken over de capaciteit en mogelijkheidheden voor groepen tot 500 personen.

Painting company >

Een op het eerste zicht simpele schilderopdracht lijkt toch meer in te houden dan gedacht. Verschillende groepen gaan een eigen meesterwerk ontwerpen waarbij iedereen actief meedoet. Het bedrijf en het thema van de dag worden natuurlijk niet vergeten. We gaan tewerk als een echt project en beginnen met een brainstormfase om na verschillende stadia te eindigen met de voorstelling van het resultaat. U zal merken dat bij iedereen de creatieve kant naar boven komt ook al denken ze die niet te hebben!

Een teambuilding die bijna op elke locatie kan, die voor iedereen haalbaar is en waarbij je nog een blijvend aandenken hebt nadien. Dit voor groepen van 20 tot 200 personen.

Lucky Night >

Dit concept wordt ook vaak als avondactiviteit samen met een diner gebruikt, maar kan ook zonder.

Geen klassiek gokken, maar een team moet samenwerken om zoveel mogelijk huizen te kunnen kopen en geld te vergaren. Dit kan met een goed uitgekiende strategie, maar ook het spelen en winnen van proeven kunnen bijdragen tot de zege.
Een superleuk spel dat uniek is in zijn soort!

Misschien wordt u wel de nieuwe topmanager deze avond!
U kan dit leuke spel al spelen vanaf 20 personen.