Familydays & public events


Wondere Waterwereld - Piratendag - Sprookjestocht -Familydays zijn meestal grote feesten waarbij bedrijven het gehele gezin van een werknemer uitnodigt. Public events zijn dan weer voor nagenoeg voor iedereen toegankelijk.

Door de complexiteit hiervan werken we deze evenementen meestal op maat uit.
We komen ter plaatse bij u, luisteren naar uw verhaal, maken zelf enkele suggesties en werken dan een vrijblijvend voorstel uit.
Dit kan een mix van allerlei activiteiten zijn, maar ook een concept in een bepaald thema.Wondere Waterwereld >
Wij kleden uw evenement volledig aan in het thema water. Verschillende gezinsspelletjes met veer water, workshops in het thema en de allerleukste water opblaasstructuren zorgen ervoor dat het hele gezin zich geen moment zal vervelen.
Dit concept passen we telkens aan in functie van uw budget.
Piratendag >

Een leuk thema waar jong en oud zich kunnen uitleven om de schat van kapitein Blauwbaard te veroveren.  Enkel de echte stoere piraten zullen tot bij de schat geraken, maar eerst moeten ze allerlei proeven tot een goed einde brengen!

Sprookjestocht >

Doorheen de bossen gaan we op sprookjestocht. We passeren verschillende vertellers die ons in aangepaste stijl telkens een beetje meer van het sprookje vertellen. Je zal telkens ook enkele opdrachten moeten vervullen om zo de tocht tot een geslaagd einde te brengen. Misschien kom je op je weg nog wel andere rare figuren tegen....