Citygames


GPS tocht - Citytocht - Culinaire stadstrip - Bierdegustatietocht -Bij citygames is het de bedoeling om steden of gebieden op een leuke of zelfs educatieve manier te ontdekken. Het kan ook tof zijn om de speciale plekjes van een grote stad te zien. In éénderwelke stad kunnen we de meeste formats voor u realiseren.

 
GPS tocht >

In elke stad kunnen we een GPS tocht voor u uitzetten aangepast aan uw noden en budget. Dit kan gaan van een simpele tocht doorheen de verschillende bezienswaardigheden, een culinaire ontdekkingsreis, een schattenjacht tot een heus citygame met proeven, mysteries of zelfs een interactief moordspel.

Vele steden hebben we al klaar, maar alles is aanpasbaar of ontwikkelbaar naar gelang uw wensen! Deze teambuilding kan reeds voor kleine groepen vanaf 20 personen, maar we beschikken ook over de capaciteit en mogelijkheidheden voor groepen tot 500 personen.
Citytocht >

Een andere versie dan de GPS tochten. Met het stadsplan of getekende kaart wordt u naar verschillende interessante punten van de stad geleid. Dit kan als gegidste wandeling of zoektocht georganiseerd worden. Ook hier zijn uitgebreide spelmogelijkheden met proeven en zoektochten mogelijk.

In iedere stad mogelijk al prefereren we wel de grotere steden.
Culinaire stadstrip >

Tijdens deze tocht gaan we op ontdekking naar de culinaire hoogstandjes van de betreffende stad. We delen ons menu op en elke gang nuttigen we op een andere locatie. De locaties zijn op voorhand zorgvuldig geselecteerd zodat we overal met open armen ontvangen worden. Te boeken vanaf 20 personen.

Bierdegustatietocht >

Wat vroeger een ordinaire kroegentocht was veranderen wij in een degustatietocht. Langs verschillende cafeetjes worden diverse bieren gedegusteerd in hun typisch glas. Een professional geeft u telkens achtergrondinformatie over het bier en hoe dit best te degusteren is. 

Een bierdegustatie van 3 tot 5 bieren kan ook ergens op 1 locatie aangeboden worden.