FAQ


Een deel van een concept staat ons wel aan, kunnen we het aanpassen?
Natuurlijk! Vaste concepten zijn over het algemeen succesformules die bij de meeste klanten aanslaan. Mocht er toch iets tussenzitten dat u liever aangepast of gepersonaliseerd zou zijn dan veranderen we dit u.

Regelen jullie de catering en locatie of moeten we dit zelf doen?
Dit mag u zelf kiezen. We hebben verschillende locaties waar we vaak komen en waarvan we weten dat het een leuke locatie is met goede catering. Het staat u vrij uw eigen locatie te kiezen en catering te regelen. Wij staan u graag bij met persoonlijk advies.

In welke steden hebben jullie GPS-tochten en games?
Onze GPS-tochten en games kunnen mits kleine aanpassingen in bijna elke stad of gemeente gespeeld worden. De keuze is hier aan jullie!

Kunnen we jullie bereiken als we dringend iets of iemand nodig hebben?
Onze permanentie is verzekerd op het nummer 0497 83 11 85. Mocht het toch voorvallen dat we niet meteen opnemen op dit nummer laat dan uw telefoonnummer achter en we bellen u binnen 1,5u terug op.

Is er een minimum aan boekingsbedrag?
Neen. Alles wat wij aanbieden is apart verkrijgbaar of te boeken. Uw persoonlijke offerte bevat alle informatie over de prijs.

We zouden graag advies krijgen voor onze organisatie. Wat kost ons dat?
Advies is gratis. In vele gevallen kunnen we eigen voorstellen doen waarbij u geld gaat besparen.
Pas als we een overeenkomst hebben zal er een factuur volgen.
We proberen ook altijd nafacturatie te voorkomen. Dit kan meestal enkel bij verbruiksartikelen zoals catering. Hiervan is de klant altijd op voorhand van op de hoogte en akkoord.
Stel dus gerust uw vragen en wij helpen u graag verder, zonder enige verplichting!

Zijn er nog andere concepten waar we uit kunnen kiezen?
Op onze site staan een deel van de uitgewerkte en reeds uitgevoerde concepten.
We hebben er echter nog een hele hoop die niet op de site staan. Bij een persoonlijk gesprek weten we meestal in welke richting jullie willen gaan en we zullen dan ook het gepaste concept aan u voorstellen.
Mochten we hetgeen u voor ogen heeft nog niet hebben gedaan of u wenst exclusiviteit dan werken we voor u een op maat gemaakt concept uit.